У Києві за добу пiдтвердили COVID-19 у 29 людей, – Кличко

У Києві за минулу добу лабораторно пiдтвердили захворювання на COVID-19 у 29 людей, загальна кількість заражених коронавірусом у столиці – 1188.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

“Кількість киян, у яких за минулу добу лабораторно пiдтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 29 людей. 10 з них – медики. Один випадок за минулу добу – на жаль, летальний. Загалом у в столиці вже 1188 підтверджених випадків захворювання на COVID-19”, – йдеться у повідомленні.

Кличко зазначив, що на COVID-19 захворіли 15 жінок віком від 27 до 70 років, 9 чоловіків віком від 25 до 70 років, дві дівчинки – 4 та 12 років та три хлопчики віком 4, 10 та 17 років.

Мер Києва повідомив, що семеро пацієнтів госпіталізували в столичні лікарні. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

“Я дуже хочу сподіватися, що динаміка захворювання не зростатиме. Що ми зможемо, нарешті, почати запроваджувати послаблення. І місто поступово повертатиметься до звичного життя. Але дуже важливими будуть наступних два тижні. Щоб у нас різко не збільшилася кількість хворих, я закликаю всіх дотримуватися правил!” – написав Кличко.

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *