З Китаю до Північної Кореї вилетіла команда медекспертів, яка проконсультує Кім Чен Ина – ЗМІ

З Китаю до Північної Кореї вилетіла команда медекспертів, яка проконсультує Кім Чен Ина – ЗМІ

Джерела повідомляють, що лідер КНДР переніс складну кардіологічну операцію.

З Китаю до КНДР вилетіла команда фахівців, серед яких медичні експерти, аби проконсультувати лідера Північної Кореї Кім Чен Ина. 

Делегація на чолі зі старшим членом Міжнародного департаменту зв'язку Комуністичної партії Китаю виїхала з Пекіну в четвер, 23 квітня. Про це із посиланням на джерела повідомляє CNBC.

Раніше у ЗМІ повідомили, що США нібито відстежують дані розвідки про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин опинився у серйозній небезпеці після кардіологічної операції.

Відповідну інформацію оприлюднили після того, як лідер Північної Кореї не з'явився на святкуванні дня народження його дідуся – засновника КНДР Кім Ір Сена. Кім Чен Ин буцімто зник з поля зору за чотири дні до того.

Водночас, інші джерела, попри підтвердження інформації щодо стурбованості станом здоров'я лідера КНДР, наголошували, що “ступінь серйозності загрози важко оцінити”.

За даними ж південнокорейської онлайн-газети Daily NK, Кім Чен Ин відновлювався на своїй віллі після операції, перенесеної 12 квітня через кардіоваскулярне захворювання. За даними видання, стан здоров'я лідера Північної Кореї нібито погіршився через “ожиріння, перевтому та куріння”.

Пізніше уряд Південної Кореї заперечив інформацію про те, що лідер КНДР Кім Чен Ин занедужав після перенесеної операції, зазначивши, що глава Північної Кореї, як зазвичай, займається державними справами. 

Відео

Лідер КНДР переніс складну кардіологічну операцію і залишається у тяжкому стані

Про те, що Кім Чен Ин переніс складну кардіологічну операцію, поширили одразу кілька світових ЗМІ. Американська розвідка, як стверджує CNN, цю інформацію перевіряє. Востаннє на людях очільника Північної Кореї бачили 10 днів тому.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *