У В’єтнамі вбивають і їдять чорних котів: люди вірять, що вони лікують від нового коронавірусу – новини світу

Немає жодних доказів того, що такі моторошні засоби допомагають за COVID-19.

У В'єтнамі вбивають і їдять чорних котів на тлі чуток, що вони нібито можуть допомогти лікувати нову коронавірусну інфекції COVID-19.

Про це повідомили активісти-зоозахисники з благодійні організація “No to Dog Meat”, передає New York Post.

Вони кажуть, що чорних котів варять, знімають з них шкіру, перемелюють у пасту та продають це як ліки для боротьби з коронавірусом.

Моторошна практика поширена у міста Ханой, водночас суміш продається в Інтернеті.

Активісти зафільмували одне з таких “виробництв” з рядами мертвих кішок, що висихали на сонці після забою, а також зварену заживо кішку.

Засновник благодійної організації Джулія де Каденет сказала, що відзнятий матеріал змусив кров захолонути в її жилах.

“Люди у всьому світі зі зрозумілих причин бояться COVID-19, але це не виправдовує ту жахливу жорстокість, з якою в'єтнамці поводяться з цими бідними кішкам”, – сказала вона.

“Немає ніяких доказів того, що вживання в їжу кішок виліковує коронавірус, і навіть якщо б це було так, це нелюдське поводження є рівнем жорстокості, неприйнятним навіть для тих, хто їсть м'ясо”, – продовжив де Каденет.

Нагадаємо, у Китаї Національна комісія з охорони здоров’я рекомендувала використовувати ін’єкцію, що містить ведмежу жовч, козячий ріг та трави для лікування критичних пацієнтів із новою коронавірусною інфекцією COVID-19. Доказів будь-яких лікарських властивостей суміші немає.

ТСН.ua

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *