У М’янмі застрелили працівника ВООЗ, який тестував людей на коронавірус

На автомобіль ВООЗ влаштували засідку.

Організація Об'єднаних Націй (ООН) підтвердила, що співробітник Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) був убитий під час керування автомобілем, якій віз зразки COVID-19 у М'янмі.

Про це 21 квітня пише Newsseek.

В результаті інциденту також постраждав урядовий працівник охорони здоров'я М'янми. Засідку влаштували на мосту в штаті Ракхай,

Читайте також:

У світі коронавірусом заразилися вже понад 2,5 мільйона людей

“Організація Об'єднаних Націй глибоко засмучена тим, що пан П'ячен Соні Вин Маунг, співробітник Всесвітньої організації охорони здоров'я, помер після поранення в результаті інциденту в області безпеки в штаті Ракхайн ввечері в понеділок, 20 квітня 2020 року”, – йдеться в повідомленні.

Організація Об'єднаних Націй шукає додаткову інформацію про обставини інциденту.

ТСН.ua

Нагадаємо, 28 серпня стало відомо, що у північно-західному штаті М'янми Ракхайн на кордоні із Бангладеш спалахнуло масштабне насильство на етнічному ґрунті, внаслідок якого за кілька днів загинули понад 100 людей. 

Джерела в ООН кажуть, що від 25 серпня в Бангладеш тікали близько 25 тисяч представників рохінджа. Правозахисна організація Fortify Rights повідомляла про те, що армія М'янми вбиває представників цього народу. В одному з сіл, де проживали 1400 осіб, після дій армії залишилося близько 200 людей.

У неділю, 3 вересня, в різних країнах відбулися акції на підтримку мусульман-рохінджа. Так, люди вийшли на демонстрацію у Джакарті, Індонезія. У центрі Москви біля посольства М'янми пройшла неузгоджена акція, на яку завітали сотні мусульман, аби підтримати народ рохінджа.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *