Коронавірус: Трамп хоче призупинити імміграцію в США

Американський президент готовий підписати указ.

Президент Дональд Трамп пообіцяв підписати указ про тимчасове припинення імміграції в США та збирається призупинити видавання через поширення коронавірусу.

Про це 21 квітня повідомляє газета The New York Times з посиланням на власні джерела.

Читайте також:

У США оновили прогноз щодо можливої кількості американців, які помруть від ускладнень коронавірусу

За інформацією видання, Трамп має намір невдовзі підписати указ, що блокуватиме видавання грін-карт. За даними NYT, працівникам, які роками отримували візи для виконання спеціальних робіт в США, можуть заборонити перебувати в країні, але для деяких галузей зроблять виняток. Politico також з посиланням на джерела пише, що заборона може торкнутися тих, хто працює на фермах, хоча на початку квітня Трамп говорив про важливість віз для сезонних сільськогосподарських працівників.

У своєму “Твіттері” Трамп написав, що це рішення він прийняв “в світлі нападу невидимого ворога” (так він раніше говорив про коронавірус), а також виходячи з “необхідності захистити робочі місця наших чудових американських громадян”.

In light of the attack from the Invisible Enemy, as well as the need to protect the jobs of our GREAT American Citizens, I will be signing an Executive Order to temporarily suspend immigration into the United States!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 21, 2020

Нагадаємо, у У США зафіксовано зниження смертності від коронавірусу у штаті Нью-Йорк. Упродовж останньої доби померло 507 осіб, а це 271 летальний випадок менше, ніж тиждень тому. Також до лікарні потрапило на 750 менше пацієнтів. 

ТСН.ua

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *