У ЗСУ зареєстровано 35 випадків COVID-19

У Збройних силах України зареєстровано 35 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, з них 2 людини одужали та 2 летальних випадки.

Про це повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

“На 07.00 20 квітня в Збройних силах України зареєстровано 35 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 2 людини одужали та 2 летальних випадки”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за минулу добу зареєстровано 3 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. 2 хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (Хмельницька міська лікарня — 1 працівник ЗС України, Житомирський госпіталь — 1 військовослужбовець), у Львівський області — 1 військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів в Хмельницькому та Львові задовільний, у пацієнтки в Житомирському госпіталі середньої тяжкості. Усі хворі отримують необхідне лікування.

Військові медики додали, що на ізоляції (в тому числі самоізоляція) — 309 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих 3 доби — 38 осіб.

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *