Іранська зомбі-версія Джолі Сагар Табар підхопила у в’язниці новий коронавірус – адвокат

Іранська "зомбі-версія" Джолі підхопила у в’язниці новий коронавірус – адвокат

Зірка інстаграму буцімто перебуває на штучній вентиляції легень.

Іранська зірка Інстаграму Фатіма Хішванд, відома як Сагар Табар, нібито підхопила новий коронавірус, перебуваючи у в’язниці.

Про це заявив її адвокат, передає CNN.

У своїй заяві до очільника іранської судової системи він повідомив про інфікування дівчини та попросив про її помилування.

Зазначається, що раніше адвокат заявив Центру з прав людини в Ірані, що Фатіму госпіталізували, і вона перебуває в лікарні Тегерана на штучній вентиляції легень.

instagram/sahartabar_official

Дівчина раніше регулярно розміщала свої фотографії в Instagram. Багато хто вважає, що вона схожа на зомбі-версію актриси Анджеліни Джолі, з впалими щоками, кирпатим носом і дуже великими губами. Ходили чутки, що дівчина зробила понад пів сотню пластичних операцій, аби бути схожою на зірку.

Втім сама Фатіма це спростовує: каже, що операції справді робила, але не в такій кількості і не заради того, аби скидатися на Джолі. Вона пояснює, що страхітливу зовнішність на фото створює за допомогою макіяжу та фотошопу і хоче бути схожою на героїню з мультфільму “Труп нареченої”.

У жовтні інстаграм-зірку заарештували через звинувачення у блюзнірстві, образі чинного кодексу країни та закликах до насильства.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *