Трамп порадів порожнім лікарняним ліжкам, поки Штати встановили рекорд за смертністю

Трамп порадів порожнім лікарняним ліжкам, поки Штати встановили рекорд за смертністю

Президент відзначив, що кількість ліжкомісць більша за потребу.

Президент США Дональд Трамп відзначив, що в країні все більше лікарняних ліжок залишаються порожніми. Про це Трамп написав у своєму мікроблозі.

“Дуже хорошим знаком є те, що порожні лікарняні ліжка стають все більш поширеними. Ми перевезли 418 лікарів, медсестер та терапевтів дихальних шляхів з лікарняного корабля “Комфорт” та Конвенційного центру “Явіц” до лікарень міста і штату Нью-Йорк. Маємо більше ліжкомісць, ніж потрібно. Це добре!” – написав Трамп у твітері.

A very good sign is that empty hospital beds are becoming more and more prevalent. We deployed 418 Doctors, Nurses and Respiratory Therapists from the hospital ship Comfort and the Javits Convention Center to hospitals in NYC & State. Have more bed capacity than was needed. Good!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 12, 2020

Як відомо, у США станом на 12 квітня кількість смертей від коронавірусу зросла до щонайменше 20 608 осіб, що наразі більше, ніж в Італії та Іспанії. При цьому Штати стали першою країною світу, де кількість смертей протягом доби перевищила 2000 випадків. Вперше в історії США президент країни оголосив режим стихійного лиха одразу в усіх 50 штатах, останнім, де запровадили особливий режим, став Вайомінг.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *