Білорусь наздоганяє Україну за кількістю хворих на коронавірусну інфекцію

Білорусь наздоганяє Україну за кількістю хворих на коронавірусну інфекцію

За добу у країні зафіксували 352 нових випадки захворювання.

У Білорусі станом на 12 квітня виявлено 2578 випадків зараження громадян коронавірусом. Про це повідомляє білоруське міністерство охорони здоров’я.

Читайте також:

Лукашенко порадив займатися спортом та їсти сметанне масло під час пандемії коронавірусу

За останню добу коронавірус підтвердився у 352 осіб, померло троє, видужав 31 пацієнт. При цьому на апараті штучної вентиляції легень перебувають 50 людей. Одужали загалом 203 людини, летальних випадків – 26.

Білоруська влада пов’язує різке збільшення щоденної статистики хворих тим, що почали робити багато тестів, а тому і фіксують більше випадків – за останні три дні кількість хворих зросла більше, ніж на тисячу людей. Карантин в країні так і не запровадили.

Як повідомлялось, станом на ранок 12 квітня в Україні зафіксовано 2777 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію. За добу додалось 266 нових випадків. 83 випадки з загальної кількості – летальні, 89 пацієнтів одужали.

Відео

Наперекір безпеці: Лукашенко вкотре відмовився запроваджувати у Білорусі карантин

Олександр Лукашенко вкотре відмовився запроваджувати у Білорусі карантин. Й це попри те, що кількість інфікованих в країні щодня зростає – лише за офіційними даними, захворіло понад 860 людей. Білоруський очільник певен, що запровадження режиму ізоляції розкололо би суспільство й призвело до нестачі продуктів.  Більше про коронавірус

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *