Україна отримає додаткові ліки для понад 22 тисяч хворих на COVID-19

МОЗ отримає гуманітарну допомогу, а саме лікарські засоби з діючою речовиною Гідроксихлорохін, включені у національний протокол лікування COVID-19.
 
Про це повідомляє Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, передає прес-служба МОЗ на офіційному сайті.
 
«МОЗ робить усе можливе, щоб максимально ефективно боротися з коронавірусом. Тому ми звернулися до виробників з проханням надати нам гуманітарну допомогу. 
 
Цієї кількості препарату вистачить для лікування понад 22 тисяч хворих на COVID-19», — заявив Максим Степанов.
 
Зазначається, що компанії «Санофі» та «Сандоз» поставлять в Україну 320 тисяч таблеток цього препарату, що розраховано на лікування понад 22 тисяч пацієнтів.
 
«Цей препарат прописаний у нашому протоколі лікування хворих на COVID-19 і застосовується для важких пацієнтів винятково в умовах стаціонарів, а також під пильним наглядом лікарів і за письмової згоди пацієнтів. 
 
Він буде безкоштовним для тих пацієнтів, кому він справді необхідний за медичними показами», — резюмував Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
 
Також МОЗ нагадує, що препарати з діючою речовиною Гідроксихлорохін використовуються для лікування хворих на  COVID-19 у США, Японії, Німеччині та інших західних країнах із розвиненою медициною.

 

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *