Коронавірус: Лукашенко заявив, що готовий сам лікувати білорусі в разі потреби

Президент Білорусі вважає, що катастрофи з коронавірусом немає.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що в країні немає катастрофи з коронавірусом і пообіцяв, що “саме піде лікувати людей”.

Про це 7 квітня повідомляє БелТА.

Лукашенко заявив про необхідність зробити все для порятунку життів людей, але при цьому закликав не створювати навколо коронавірусу ажіотажу.

Більше про: Коронавірус

  • Представник Бориса Джонсона розповів про самопочуття інфікованого коронавірусом прем’єра
  • Коронавірус: кількість інфікованих у світі станом на 7 квітня
  • Коронавірус та 5G. Як теорія змови з соцмереж спричинила хвилю анархії у Британії

За словами президента, він у разі потреби і сам готовий підключитися до допомоги лікарям: “Якщо щось можу для вас зробити, будь ласка, скажіть. Я вже міністру говорив: треба буде, Володимире Степановичу, значить, з тобою підемо лікувати людей… Я вже говорив йому. Він каже: поки не треба”.

Згідно з офіційною статистикою, від ускладнень, спричинених коронавірусом, в Білорусі померли 13 осіб.

За офіційними даними, в Білорусі виявили понад 700 випадків інфікування коронавірусом, чотири людини померли. Зазначимо, що Білорусь – одна з небагатьох країн світу, що не запровадили жодних обмежувальних заходів через пандемію коронавірусу.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що масова ізоляція в квартирах, навпаки, може сприяти погіршенню стану для тих, хто вже заразився тим чи іншим вірусом.

Відео

Коронавірус у світі: в Італії та Іспанії фіксують зниження кількості нових випадків зараження

Натепер у світі понад мільйон триста тисяч випадків COVID-19. 74 тисячі людей померли і 278 тисяч одужали. У Франції за добу 605 померлих – найбільше від початку епідемії. У тамтешньому МОЗі кажуть, ще не дійшли до піку захворюваності. Натомість в Італії та Іспанії кілька днів фіксують зниження кількості нових випадків зараження.  Більше про коронавірус

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *