Український студент отримав відзнаку найкращого іноземного випускника британської Академії сухопутних військ – Академія сухопутних військ Великої Британії

Уже другий рік поспіль українці отримують таку відзнаку.

Український студент Антон Совенко отримав відзнаку найкращого іноземного випускника британської Академії сухопутних військ у Сандсгерті.

Читайте також:

Випускники харківської академії Нацгвардії розважались під пісню "Офіцери, росіяни". МВС вже розпочало перевірку

Про це повідомляє посольство Великої Британії в Україні.

“Українець Антон Совенко отримав відзнаку, як кращий іноземний випускник Королівської академії сухопутних військ Великої Британії у Сандгерсті”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вже другий рік поспіль українці отримують таку відзнаку за успіхи у навчанні в Академії.

Українець Антон Совенко отримав відзнаку, як кращий іноземний випускник Королівської академії сухопутних військ Великої Британії у Сандгерсті.

Другий рік поспіль українці отримують відзнаки цього престижного військового навчального закладу за успіхи у навчанні. pic.twitter.com/w5WRG7QS28

— UK in Ukraine (@UKinUkraine) April 6, 2020

Нагадаємо, минулого року таку відзнаку найкращого іноземного випускника Королівської академії сухопутних військ Великої Британії також отримав українець – Артем Бараненко. За зразкове навчання кадет отримав найвищу нагороду академії. Додому він привіз отриману в нагороду холодну зброю – іменну шаблю королівської армії.

Відео

Українець став найкращим іноземним випускником Академії сухопутних військ Великої Британії

За зразкове навчання кадет Бараненко отримав найвищу нагороду академії – меч. 2019 року в британському військовому виші навчалися 33 офіцери з 22 країн, але найкращим став наш співвітчизник. Він уже повернувся з навчання до України – ТСН зустрічала.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *