МАУ виконає в найближчі дві доби додаткові рейси для повернення українців

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) планує в найближчі дві доби виконати кілька додаткових регулярних рейсів для повернення в Україну громадян, які перебувають за кордоном.

“Наразі МАУ планує виконання протягом найближчих двох діб додаткових регулярних рейсів для вивезення громадян України”, – повідомила пресслужба авіакомпанії у суботу, 14 березня, на сайті перевізника.

Як наголошується в повідомленні, згідно із заявою президента України, о 00:00 17 березня в Україні закривається регулярне пасажирське авіасполучення.

“Наші пасажири-співвітчизники, які перебувають за кордоном, повинні повернутися додому до цього терміну, скориставшись усіма можливими засобами транспортного сполучення. Громадяни України, а також іноземці, які мають право на постійне або тимчасове проживання в Україні, можуть повернутися в Україну рейсами МАУ, які будуть виконуватися до кінця доби 16 березня”, – йдеться у повідомленні.

Загальна кількість заражених коронавірусом в світі до середини березня, за даними Університету Джона Хопкінса (США), перевищила 127 тисяч осіб. Пандемія, за даними ВООЗ, охопила 118 країн. Одужали понад 68 тисяч людей, більше 4,7 тисячі померли від наУ МАУ наголошують, що авіакомпанія надасть максимальне сприяння українцям у поверненні додому. “Ми візьмемо на борт стільки пасажирів, скільки крісел є в літаку. Для більшості рейсів буде здійснено компонування салону в повний економ-клас”, – зазначається в повідомленні. Чартерні рейси, заплановані на дати після 16 березня, будуть виконуватися за розкладом лише на повернення туристів в Україну.

“Громадянам України, які не встигнуть повернутися додому протягом 15-16 березня, потрібно звернутися в українські консульства за кордоном. За заявою президента України, влада організовуватиме спеціальні окремі нерегулярні рейси для повернення співгромадян додому. Ми, авіакомпанія МАУ, запевняємо, що надаватимемо всіляку підтримку органам державної влади з повернення додому наших співгромадян”, – наголошують в авіакомпанії.

 

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *