Борис Джонсон втретє одружується – новини світу

Пара вирішила оформити свої стосунки офіційно.

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон і його подруга Керрі Саймондс заручені і чекають дитину. Про це оголосив офіційний представник пари, повідомляє ВВС.

Зі слів речника, пара дуже рада повідомити про вагітність Керрі. 55-річний Джонсон і 31-річна Саймондс – перша в історії Британії неодружена пара, яка живе в резиденції прем’єрів на Даунінг-Стріт, 10. За останні 173 роки між британським прем'єром і його дружиною (або її чоловіком) не було такої великої різниці у віці – 24 роки.

Відео

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон приведе в урядовий дім собаку

На посаду – із собакою! У перші дні прем'єрства Боріс Джонсон заявив: приведе на Даунінг-стріт нового чотирилапого. От лише як це сприймуть в урядовому домі, а головне – як ділитиме із песиком територію улюбленець резиденції – кіт Ларрі? Подробці просто зараз у Сніданку. 

Борис Джонсон був одружений двічі: у 1987-1993 роках із Алегре Мостін-Оуен, а в 1993-2018 роках із Мариною Вілер. У 2018 році з’явилися чутки про роман Джонсона із Саймондс, яка працювала в його штабі на виборах мера Лондона у 2012 році.

У Джонсона та Вілер четверо дітей. За версіями ЗМІ, прем’єр також може бути батьком позашлюбної дитини від Хелен Макінтайр. Сам Джонсон відмовився прямо відповісти на запитання про те, скільки у нього дітей.

Раніше в лютому брифінг прем’єр-міністра Джонсона в Лондоні провалився – представники англійської преси демонстративно залишили захід. Так журналісти відреагували на дії помічників керівника уряду – ті відмовилися впускати на брифінг декількох працівників ЗМІ.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *