У Британії поліцейські шукають підозрюваних за допомогою фото на млинцях – новини світу

За задумом, таке оголошення побачить більше людей, аніж звичайне повідомлення про розшук.

Поліція британського графства Суррей розмістила обличчя кількох підозрюваних на млинцях і поділилася ними на своїй сторінці в соціальній мережі, щоб знайти їх. Копи сподівалися, що цим привернуть увагу більшої кількості людей.

Про це пише видання Sky News.

Читайте також:

У США кмітливий пес самотужки прийшов до копів і "заявив" про своє зникнення

За словами правоохоронців, вони об’єдналися з таким собі художником Філіпом де Паном, який за допомогою свого мистецтва допомагає їм боротися зі злочинністю. Користувачі соцмережі зацікавилися публікаціями митця. Однак потім з’ясувалося, що його не існує, а поліцейські просто скористалися обробкою фотографій підозрюваних в Photoshop.

“Звичайно, є ті, хто критикує нашу ідею зобразити обличчя на млинцях, однак правда в тому, що цей пост побачить більше людей, ніж звичайне оголошення”, – прокоментували копи.

Уточнюється, що публікація з млинцевим портретом одного з імовірних крадіїв на сторінці поліції назбирала 28 лайків і вісім репостів. Для порівняння, традиційна публікація про розшук мала тільки чотири репоста і два вподобання.

We’ve asked Crepe Artiste Philippe de Pan* to help us locate some of our most wanted through the medium of pancake art.#ShroveTuesday#HelpUsWhiskThemAway pic.twitter.com/jqtuTIg8c8

— Surrey Police (@SurreyPolice) February 25, 2020

Нагадаємо, у місті Лінкольн літній британець власноруч відбився від злодія, який хотів пограбувати його будинок. Він завдав декілька ударів. Пенсіонер отримав кілька ран і великий синець на передпліччі. За словами подружжя, на їхній будинок нападають вже вдруге за пів року.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *