Іспанія втратила військовий літак і пілота під час тренувань – новини світу

Трагедія сталася вранці 27 лютого.

Військовий літак С-101 розбився у морі поблизу Ла Манги в іспанській провінції Мурсія. Цей факт підтвердили в авіаційній академії країни.

Un avión C-101 de la Academia General del Aire #AGA ha caído al mar en las proximidades de #LaManga #Murcia a primera hora de esta tarde

— Ejército del Aire (@EjercitoAire) February 27, 2020

Трагедія сталася рано вранці, коли пілот відпрацьовував майстерність. Пошукова операція вже виявила уламки повітряного судна. Підстав сподіватися, що командир судна Едуарда Гарвалена Креспо врятувався, немає, тому військове командування вже висловило свої співчуття рідним і друзям загиблого.

Декілька іспанських ЗМІ оприлюднили відеозаписи з місця трагедії. На кадрах помітні хмари диму над морем. Про причини авіакастрофи інформації наразі немає.

#ÚLTIMAHORA‼️Una aeronave de la Academia General del Aire cae en el Mediterráneo frente a La Manga. Según @laverdad_es, el piloto pudo eyectarse antes del siniestro.

@murciarmediterr pic.twitter.com/QjowmS7uXp

— eSPAINews (@eSPAINews) February 27, 2020

Як повідомлялося, в Росії на початку лютого розбився вертоліт Bell 406, який належав депутату Держдуми РФ Айрату Хайрулліну. Його власник загинув.

Відео

У Туреччині під час посадки зазнав катастрофи пасажирський літак

У Туреччині під час посадки пасажирський літак з'їхав зі злітної смуги й розвалився на три частини. На облавку літака, що прибув з міста Ізмір, було 177 пасажирів і 6 членів екіпажу. Загиблих немає.  Читайте також: У Стамбулі повідомили про першого загиблого 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *