У США з пивзаводу звільнили працівника. Він повернувся і розстріляв колишніх колег

ЗМІ повідомляють про шістьох загиблих.

У середу, 26 лютого, в американському місті Мілвокі штату Вісконсин сталася стрілянина на території заводу пивоварної компанії Molson Coors.

У результаті стрілянини постраждали щонайменше восьмеро людей, повідомляє ABC News. За даними видання, вогонь відкрив звільнений працівник заводу, який позбувся робочого місця у середу зранку. Чоловік пішов, а пізніше повернувся вже озброєний.

Як повідомляє BBC, шестеро людей від отриманих травм загинули, серед убитих і сам нападник. На місці працюють правоохоронці. Деталей операції поки не повідомляють.

Раніше у Дніпрі після стрілянини затримали п’ятьох причетних до інциденту, троє з них перебувають із вогнепальними пораненнями у лікарні під охороною. За словами правоохоронців, найімовірніше, сутичка сталася через жінку.

Відео

Чоловіки спортивної статури влаштували стрілянину у Дніпрі через жінку

П’ятеро учасників стрілянини у Дніпрі затримано. Троє з них поранені і перебувають зараз у лікарні, під охороною. Напередодні у годину пік просто біля школи у спальному районі, як кажуть очевидці, на дорозі зупинилися три позашляховики та легковик. Звідти вибігли чоловіки спортивної статури і влаштували збройне з’ясування стосунків.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *