“Я – бог”. У США чоловік судився за право мати номерні знаки з незвичайним написом – світові новини

Американець виграв справу.

Американець судився чотири роки за право мати автомобільні номери з написом “Я – бог”. Чоловік справу виграв, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Інцидент стався у штаті Кентуккі. Сюди із сусіднього Огайо переїхав 80-річний атеїст Бен Харт.

Читайте також:

У США водія шкільного автобуса поховають у схожій на його транспорт труні

Чоловік спробував зареєструвати свою автомобільну табличку “Я – бог”, з якою до того їздив 12 років. Втім транспортне управління Кентуккі відмовилося, назвавши напис “вульгарним і образливим”. Чоловік не залишив і позвався до суду, заявивши, що ніхто не може довести, що він- не бог.

Після тривалого процесу суддя вирішив: чиновники порушили право атеїста на свободу слова. Тож табличку необхідно негайно зареєструвати. Крім того, штат має сплатити 150 тисяч доларів за роботу адвокатів пенсіонера.

Відео

80-річний американець відстояв у суді право мати автомобільні номери "Я – Бог"

 "Я – Бог". За право мати саме такі автомобільні номери американець судився чотири роки. І виграв справу. Це сталося в штаті Кентуккі. Сюди із сусіднього Огайо переїхав 80-річний атеїст Бен Харт. І спробував зареєструвати свою автомобільну табличку "Я – Бог", з якою до того їздив 12 років. Втім, транспортне управління Кентуккі відмовилося, назвавши напис "вульгарним і образливим". Чоловік так просто це не залишив і позвався до суду.  

Як повідомлялося, в американському штаті Вірджинія чоловік став мільйонером завдяки економності своєї дружини. Вона купила йому у подарунок лотерейний квиток. На нього жінка витратила всього один долар, але він в результаті приніс сім’ї цілий мільйон. 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *