За ніч у Києві згоріли чотири машини

У столиці за ніч у різних районах згоріли чотири автомобілі. Пожежі сталися на Харківському шосе, на вулицях Срібнокільській і Дінця.

 

У Києві за минулу ніч згоріли три автомобілі. Прес-служба ДСНС у столиці повідомляє про три згорілі машини, а в соцмережах пишуть про ще один інцидент.

 

Перший виклик про пожежу надійшов рятувальникам о 2:09 18 грудня – у дворі 33-поверхового житлового будинку на Харківському шосе, 19 загорілося сміття на площі 50 кв.м. Вогонь від пожежі перекинувся на поруч припаркований ZAZ Forza. В результаті спалаху пошкоджені пластикові кузовні деталі автомобіля.

 

Наступний подібний виклик надійшов о 2:03 – на вул. Срібнокільській, 5-Г у припаркованому Audi A6 виникла пожежа і зачепила Honda C-RV, що стояла поруч.

 

Пожежу вдалося ліквідувати о 02:26. В результаті пожежі в автомобілі Audi пошкоджено салон, моторний і багажний відсіки, передні фари, решітка радіатора, колеса і лакофарбове покриття, в автомобілі Honda пошкоджені передній бампер, колесо, передня фара і лакофарбове покриття.

 

Також у пабліку Київ Оперативний повідомляється, що також на вулиці Донця, 2-А горіла Honda C-RV.

 

 

Раніше повідомлялося, що в Києві через мангал горів ресторан. Заклад розміщено в підвалі житлового будинку. Пожежа сталася в коробі витяжної системи від мангала, повідомили рятувальники.

 

У Києві горіла недобудована висотка

 

 

 

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *