Смертельна стрілянина у барах Німеччині: кількість жертв зросла – новини Світу

Причини нападу поки невідомі.

Щонайменше дев'ятеро людей застрелили під час стрілянини в німецькому місті Ганау, розташованому у федеральній землі Гессен приблизно за 20 кілометрів від Франкфурта-на-Майні. Про це повідомила поліція зранку у четверг, 20 лютого, передає видання DW.

Крім того, ще кілька осіб дістали тяжкі поранення.

За повідомленнями очевидців, увечері 19 лютого невідомі відкрили вогонь в одній з кальянних у центральній частині Ганау, застреливши трьох людей.

Нападники втекли, а згодом з'явилася інформація про подібний випадок у схожому закладі в іншому районі міста. За непідтвердженими даними, в приміщення увійшов чоловік і розпочав безладну стрілянину, убивши п'ятьох людей. Жертви – переважно молоді люди, в тому числі одна жінка.

За кілька годин поліція повідомила, що ймовірний учасник нападів знайдений мертвим у своїй квартирі. Крім того, поруч з ним виявили тіло ще однієї людини. Правоохоронні органи припускають, що підозрюваний діяв сам.

Читайте також:

На очах у людей дістав пістолет і відкрив вогонь. У Кременчуці розповіли подробиці стрілянини на зупинці

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Німеччини підтвердила загибель восьми людей у результаті стрілянини, яку невідомі влаштували у двох кальянних міста Ганау. 

Відео

Внаслідок стрілянини у середмісті Кременчука на автобусній зупинці загинув чоловік

Стрілянина у Полтавській області: на автобусній зупинці в середмісті Кременчука вбили людину. На оперативних кадрах видно, як до чоловіка підходять троє. Спершу про щось сперечаються, а вже за кілька секунд один з учасників розмови дістає пістолет і кілька разів стріляє. Перехожі викликали  для пораненого швидку, але врятувати його не вдалося.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *