Новини Росії – Прекрасна Росія бу-бу-бу. Шпигунка Бутіна стане ведучою на пропагандистському каналі РФ

Росіянка вестиме стрим на YouTube-каналі.

Скандальна російська шпигунка Марія Бутіна, яку звинуватили в США у шпигунстві на користь РФ, працюватиме на державному каналі Russia Today.

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

“RT запустив на YouTube канал для стриму “Прекрасна Росія бу-бу-бу”. Співведучою стріму буде звільнена з американської в'язниці росіянка Марія Бутіна”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, росіянку Марію Бутіну заарештували в липні 2018 року. Згідно з обвинувальним актом, вона працювала з двома неназваними громадянами США і російським чиновником, щоб спробувати впливати на американську політику і проникнути до організацій, які виступають за право носити зброю.

Відео

Кого потягне за собою російська шпигунка Марія Бутіна – дивіться у ТСН.Тиждень

Російська шпигунка Марія Бутіна визнала свою провину в американському суді. І відверто заявила, що дійсно допомагала Кремлю впливати на політику Сполучених Штатів. 

Вона організовувала вечері у Вашингтоні і Нью-Йорку і намагалася розвивати стосунки з американськими політиками, щоб встановити “обхідні канали комунікацій, щоб проникнути до національного органу ухвалення рішень і щоб просунути порядок денний Російської Федерації”.

13 грудня того ж року Бутіна на слуханнях визнала себе винною в участі у змові проти США. Вона сказала, що діяла “під керівництвом” російської офіційної особи.

26 жовтня російська шпигунка повернулася до Москви.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *