“Кіно скінчилося”: речниця російського МЗС відгукнулася на відмову у в’їзді пропагандистам в Україну

Реакція соратниці Лаврова з'явилася в соцмережах.

Українська влада боїться почути незручні запитання від російських журналістів. Такий натяк на свій сторінці у Facebook зробила директорка департаменту інформації і друку МЗС РФ Марія Захарова.

ЗМІ: «Після запрошення Зеленського вже третій журналісту НТВ відмовлено у в’їзді на Україну» Як у фільмі «Ласкаво…

Опубліковано Марією Захаровою Понеділок, 16 грудня 2019 р.

Вона відреагувала на новину про відмову у відвідуванні України для чергового представника пропагандистських кремлівських мас-медіа. “Як у фільмі “Ласкаво просимо, або Стороннім вхід заборонено”. Мабуть, бояться почути: “А шо це ви тут робите? Кіно-то вже скінчилося”, – зазначила Захарова.

Раніше повідомлялося, що журналісти російського державного телеканалу “Звезда”, що належить міноборони РФ, змогли потрапити на територію України. Державна прикордонна служба України пояснила, що не мала інформації про заборону на в’їзд в Україну членів знімальної групи. Однак наступного дня знімальній групі російського каналу НТВ відмовили у в’їзді в Україну. Напередодні ситуація повторилася вже з третім представником цього телеканалу.

Відео

Засоромили на весь світ: російських пропагандистів "затролили" у Страсбурзі

Там проходить світовий форум за демократію. Коли російські пропагандисти почали розмірковувати про втрату довіри до ЗМІ на прикладі Сполучених Штатів і Британії, представники Франції спитали їх – чому ж не згадують Росію? Водночас українська делегація та інші учасники форуму встали з плакатами "Пропаганда – це не журналістика".  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *