Ілон Маск приєднався до флешмобу #DeleteFacebook

Флешмоб проти соцмережі і Марка Цукерберга запустив актор Саша Барон Коен.

Засновник SpaceX та Tesla Ілон Маск приєднався до флешмобу #DeleteFacebook і закликав усіх видалитися із соцмережі.

Це він зробив у відповідь на твіт американського комедійного актора і режисера Саші Барона Коена.

Той у своєму Twitter 5 лютого розкритикував Facebook за надмірну монополізацію, а його главу Марка Цукерберга – за авторитарний стиль управління і запустив флешмоб #DeleteFacebook.

“Ми не дозволяємо одній людині контролювати воду для 2,5 млрд осіб. Ми не дозволяємо одній людині контролювати електрику для 2,5 млрд осіб. Так чому ми повинні віддавати одній людині контроль над інформацією для 2,5 млрд людей? Facebook має регулювати держава, а не якийсь імператор”, – написав Коен.

Своєю чергою, Ілон Маск у відповідь підтримав актора коментарем: “#DeleteFacebook. Це зашквар”.

#DeleteFacebook It’s lame

— Elon Musk (@elonmusk) February 8, 2020

Зазначимо, Ілон Маск не має акаунта у Facebook. Натомість у нього є сторінка в Instagram, який також підконтрольний Facebook.Inc. Для публічних заяв Маск використовує Twitter.

Нагадаємо, на початку лютого Марк Цукерберг повідомив, що Facebook буде відстоювати самовираження дописувачів та шифрування даних. Він визнав, що соцмережа несе відповідальність за фільтр контенту, пов’язаного із тероризмом, експлуатацією дітей та підбурюванням до насильства, і запевнив, що “справді шкідлий контент будуть видаляти”, проте відтепер фільтри будуть менш жорсткими.

Як повідомлялося, кількість користувачів Facebook зросла до 2,5 млрд, а виручка соцмережі склала $70 млрд. 

Компанія Facebook була заснована 4 лютого 2004 року Марком Цукербергом і трьома його однокурсниками в період навчання в Гарвардському університеті.

Відео

Новини з онлайн-трансляції: Facebook стає більш лояльним, а Роналду встановив новий рекорд

Політика соцмережі змінюється. Facebook стане більш лояльним до контенту користувачів – відстоюватиме самовираження дописувачів, заявив Марк Цукерберг. Тим часом португальський футболіст Кріштіану Роналду встановив рекорд – у нього найбільше у світі підписників в Instagram – 200 мільйонів.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *