“Лише б принизити”. Трамп поскаржився на фейкове фото своєї зачіски – світові новини

Президент США вважає, що журналісти корегують його фотографії.

Американський президент Дональд Трамп поскаржився на фейкове фото своєї зачіски, яке облетіло багато засобів масової інформації.

Про це американський лідер написав у своєму Twitter, коментуючи фотографію своєї зачіски.

Американський психопат. Найкращі обкладинки журналів із Трампом

“Ось ще фейковий новини. Це фотошоп, очевидно, невже вітер був такий сильний і волосся виглядає добре? Все що завгодно, лише б принизити”, – написав він

More Fake News. This was photoshopped, obviously, but the wind was strong and the hair looks good? Anything to demean! https://t.co/t8ptYMCYHf

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 8, 2020

Йдеться про фотографію, зроблену 7 лютого, на якій президент США, повернушвись із поїздки у Шарлоту, йде галявиною до овального кабінету Білого дому. На фото Трамп зображений з об’ємним волоссям, яке розвивається на вітрі. Вітер відкрив лоб президента, а тому на обличчі також видно слід від автозасмаги. 

Associated Press

Читайте також:

Як Біфф із фільму "Назад у майбутнє": Мережа жартує з нової зачіски Трампа

Вперше знімок був опублікований в мікроблозі під назвою White House Photos, автором фотографії значився журналіст і фотограф Вільям Мун. Згодом виявилося, що фото було підкориговано. Слід від автозасмаги насправді був, але не такого яскравого відтінку. Журналісти вирішив посилити ефект і скористався фотошопом.

Як повідомлялялося, зачіска Дональда Трампа багато разів ставала об’єктом обговорення та різних жартів. У книжці відомого американського журналіста Майкла Вулффа “Вогонь і лють: в Білому домі Трампа” йдеться, що президент США переніс операцію з пересадки волосся. За словами його доньки Іванки, під час операції були видалені облисілі ділянки шкіри, а на їхнє місце “підтягнули” ті, на яких росте волосся. 

Крмі того, у лютому минулого року, коли Трамп і Кім Чен Ин мали провести переговори, в’єтнамці почали робити зачіски у стилі лідерів двох країн. 

Відео

Десятки в'єтнамців зробили собі зачіски, як у Трампа та Кім Чен Ина

Президенти США та Північної Кореї проведуть переговори у Ханої 27-го та 28-го лютого. Перед самітом один з місцевих перукарів пропонує своїм клієнтам безкоштовно зробити зачіску, як в американського чи північно-корейського лідера.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *