У США невідомий увірвався до поліцейського відділку і влаштував стрілянину: є поранені – новини світу

Підозрюваного затримали.

Невідомий чоловік у неділю, 9 лютого, відкрив вогонь на території поліцейської дільниці у Нью-Йорку в районі Бронксі. У результаті чого, один поліцейський отримав вогнепальні поранення. Напередодні у тому ж районі також було скоєно напад на патрульних.

Про це повідомив телеканал NBC.

Відомо, що чоловік прийшов вранці 9 лютого до відділку і кілька разів вистрілив у поліцейських. У результаті нападу один із них отримав поранення. За словами джерел в правоохоронних органах, підозрюваного вже затримали. Однак силовики його імені не розкривають.

Як вважають правоохоронці, напередодні у суботу чоловік також міг стріляти по поліцейському автомобілю в Бронксі. Тоді невідомий розговорився з поліцейськими, а потім дістав пістолет і здійснив кілька пострілів. Відомо, що в службовій автівці перебували співробітники поліції, один з яких отримав поранення.

FOOTAGE: Allegedly the shooting of the NYPD Lieutenant this morning inside the 41 Precinct in the Bronx pic.twitter.com/cmO6Bs51Zy

— NYC Scanner (@NYScanner) February 9, 2020

Своєю чергою, керівник поліції Нью-Йорка Дермот Ши, сказав, що інцидент розглядається як “замах на вбивство”. Крім того, міський голова Білл де Блазіо у Twitter написав, що стрілянина по співробітниках правоохоронних органів є “атакою на всіх жителів Нью-Йорка і спробою підірвати безпеку міста”.

This vicious assassination attempt is the second one we’ve seen in 24 hours — and an attack on our NYPD officers is an attack on ALL New Yorkers. This despicable hatred is an attempt to divide our city and undermine our safety. We cannot and will not let that happen.

— Mayor Bill de Blasio (@NYCMayor) February 9, 2020

Видання АР пише, що імовірно до інциденту причетний Роберт Вільямс, який раніше вже мав судимість. Нещодавно він втратив сина, якого застрелили у Бронксі. І через це чоловік довгий час був у депресії. 

Нагадаємо, раніше у Таїланді солдат напав на свого командира, потім почав стрілянину у військовому таборі, буддійському храмі і торговому центрі. У шопінгмолі він захопив 16 заручників. Чоловік вів трансляцію нападу на стоїй сторінці у соцмережі, однак згодом її видалили. Під час нападу він вкрав близько 700 патронів.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *