Район ООС відвідала делегація офіцерів Сил Самооборони Японії

Район проведення операції Об’єднаних Сил у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» відвідала делегація офіцерів Сил Самооборони Японії на чолі з генеральним директором Департаменту систем командування, управління, зв’язку, обміну інформацією та розвідки Командування Сухопутних військ генерал-майором Джиро Хірое.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони. 

Група старших офіцерів японських Сил Самооборони прибула до району проведення ООС, де її зустріли представники Об’єднаного командного пункту ОС та командування ОТУ «Схід».

Під час брифінгу командир угруповання ознайомив зарубіжних колег із безпековою ситуацією в районі відповідальності, розповів про чисельність та організаційну структуру російського окупаційного угруповання на даному напрямку, а також тактику дій підрозділів окупаційних військ та заходи з протидії, що вживаються українськими військами.

Також українські військові розповіли японським колегам про те, що, незважаючи на досягнуті домовленості, російські окупаційні війська продовжують порушувати режим припинення вогню.

Генерал-майор Сил Самооборони Японії Джиро Хірое жваво цікавився нюансами роботи українських військових спеціалістів, тим, як вони відповідають на ті чи інші виклики з боку противника, як організовують їм протидію.

Найбільшу цікавість іноземних гостей викликало питання застосування українських засобів радіоелектронної боротьби, їх можливості та застосування на практиці у різних ситуаціях.

По закінченню брифінгу сторони обмінялися пам’ятними сувенірами та висловили спільну впевненість у подальшому розвитку військового співробітництва.

 

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *