В Таїланді озброєний солдат посеред дня розстріляв мирних мешканців – новини світу

За даними ЗМІ, загинуло не менше 17 людей.

В Таїланді в місті Накхонратчасіма неподалік столиці 8 лютого солдат відкрив вогонь по людях.

Про це пише BBC.

За повідомленнями, тайський солдат застрелив “багато людей” в місті Накхонратчасіма (також відомому як Корат) і його околицях, розташованому на північний схід від Бангкока.

BREAKING: Shooter at Thailand shopping mall is believed to have taken a number of hostages on the 4th floor – TNA https://t.co/D01zm55IIx

— BNO News (@BNONews) February 8, 2020

Представник міністерства оборони заявив BBC Thai, що солдат напав на свого командира, потім почав стрілянину у військовому таборі, буддійському храмі і торговому центрі.

Підозрюваний переховується в підвалі торгового центру, додав він.

“Стрілець використовував кулемет і застрелив ні в чому не винних жертв, в результаті чого багато хто отримав поранення і загинули”, – заявив представник поліції AFP, а місцеві ЗМІ повідомили про 12 вбитих.

Озброєний чоловік, якого поліція ідентифікувала як сержанта Джакапанта Томмі, викрав військовий автомобіль, а також опублікував свої фото та відео в повному тактичному спорядженні під час атаки в Кораті.

“I can’t lift my finger,” Cpl. Jakkrapanth Thomma complains in a video posted to his Facebook during his shooting rampage in Korat. Police say he killed at least 12 people. #กราดยิง

Story: https://t.co/1qWp0y3VQy pic.twitter.com/03su93UPwT

— Khaosod English (@KhaosodEnglish) February 8, 2020

На відео в Мережі можна побачити, як люди в паніці тікали з торгового центру, куди пішов терорист.

MASS PANIC IN THE SHOPPING MALL OF NAKHON RATCHASIMA, THAILAND AFTER A THAI SOLDIER HAS SHOT AT LEAST 12 PEOPLE DEAD AND CURRENTLY HOLDING SEVERAL HOSTAGES pic.twitter.com/IQx1hglvug

— freezerohedge (@freezerohedge1) February 8, 2020

Оновлено 16:13. За останньою інформацією від МОЗ Таїланду, кількість загилбих збільшилася до 17.

Нагадаємо, на військово-морській базі Пенсакола у Флориді 6 грудня озброєний чоловік стріляв по всіх, кого бачив. Нападник устиг застрелити трьох американських солдатів, а сам став четвертою жертвою інциденту. Крім цього, було поранено ще близько десяти осіб. 

Згодом стало відомо, що нападником виявився громадянин Саудівської Аравії. Це був курсант-іноземець, який проходив навчально-тренувальні заняття. Після цієї стрілянини влада США призупинили льотну підготовку близько 300 студентів із Саудівської Аравії.

На Пенсаколі працюють понад 16 000 військових та 7,400 цивільного персоналу. Це одна з найвідоміших військово-морських баз ВМС США, вона простягається узбережжям на південний захід від центру Пенсакола і грає ключову роль в економіці навколишнього району.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *