У Росії депутат загинув під час катастрофи вертольота

Недалеко від Казані розбився приватний вертоліт, на якому був депутат Хайруллін з помічником.

 

У Татарстані під час варії вертольота Bell 406 загинув депутат Держдуми Айрат Хайруллін, повідомляє ТАСС у п’ятницю, 7 лютого.

 

 

“За попередньою інформацією, Хайруллін загинув, дві інші людини, що знаходилися на борту вертольота, зараз доставляються до лікарні у вкрай важкому стані”, – сказав співрозмовник агентства.

 

За даними Mash, вижили пілот Жавдат Сулейманов і помічник Хайрулліна Раміс Газізов.

 

“Двох вижилих привезли на берег на повітряній подушці. Пілот і помічник депутата перебувають у вкрай важкому стані, обидва без свідомості, опитати їх зараз неможливо – їх передали в руки медиків. А ось тіло Хайрулліна дістати не змогли – воно затиснуте під вертольотом. З основних руйнувань літального апарату – хвіст і гвинт”, – пише телеграм-канал.

 

 

Останній сеанс зв’язку з повітряним судном був, приблизно, за 28 км від Казані. Вертоліт належить казанській компанії Восток-Транс.

 

У прес-службі МНС Росії, своєю чергою, уточнили, що на борту перебували пілот і два пасажири. За інформацією міністерства, вертоліт прямував за маршрутом з населеного пункту Левашева Олексіївського району Татарстану в селище Матюшин Лаїшевського муніципального району. “У встановлений час він не прибув до пункту призначення. За попередньою інформацією, виявлено можливе місцезнаходження вертольота – за 6 км на південний схід від міста Лаїшево Лаїшевського муніципального району”, – сказали в МНС.

 

До місця можливої НП направлено судно на повітряній подушці з рятувальниками.

 

Раніше в японській префектурі Фукусіма зазнав аварії поліцейський вертоліт. Судно з п’ятьма поліцейськими і двома медиками перевозило органи для трансплантації і звалилося в полі.

 

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

 

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *