Інформацію про смерть китайського лікаря Лі Веньляна спростували

Медик перебуває у критичному стані.

Газета Global Times спростувала свою ж інформацію про смерть лікаря Лі Веньляна, який у перші тижні поширення нової хвороби в Ухані попередив своїх знайомих про недугу, мав за це справу з поліцією, а зрештою і сам підхопив коронавірус.

Як зазначається, серце Лі зупинялося, але його вдалося реанімувати. Чоловік перебуває у критичному стані.

Update: Li Wenliang is currently in critical condition. His heart reportedly stopped beating at around 21:30. He was then given treatment with ECMO(extra-corporeal membrane oxygenation). https://t.co/ljhMSwHBXB

— Global Times (@globaltimesnews) February 6, 2020

Нагадаємо, перед спалахом загадкової хвороби в Ухані китайський лікар-офтальмолог Лі Веньлян попередив своїх знайомих, що в його лікарні у семи пацієнтів виявили коронавірус. “Я лише хотів нагадати моїм однокурсникам, що потрібно бути обережним”, – сказав він. За кілька годин скриншот його повідомлення розійшовся у Мережі.

Відповіді на головні запитання про коронавірус

Згодом Лі викликали в місцевий відділок поліції через “поширення чуток в Інтернеті” та “серйозне порушення громадського порядку”. Він, ймовірно, був один з восьми медиків, яких на початку спалаху атакувала поліція. Доки Китай обмежував доступ до інформацію про хворобу, Лі і сам підхопив новий коронавірус. Його історія обурила громадськість – детальніше про неї у матеріалі ТСН.ua.

Плейлист
51 відео

Смертоносний коронавірус з Китаю

Світом шириться новий вірус з Китаю. Інфіковано понад 500 осіб.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *