У Стамбулі повідомили про першого загиблого в катастрофі літака Pegasus

Постраждалих уже понад півтори сотні.

У Туреччині погіршилися наслідки аварії літака місцевої авіакомпанії Pegasus, який здійснив жорстку посадку в аеропорту імені Сабіхи Гекчен у Стамбулі. Як повідомляє aa.com.tr, одна людина з числа тих, хто перебував на борту, загинула.

Смерть підтвердив міністр охорони здоров’я країни Фахреттин Коджа. Уточнень щодо місця загибелі не надходило, однак за першою інформацією з летовища, з літака евакуювали тільки травмованих – жертв не було. Можливо, що вже в лікарні помер хтось із постраждалих раніше в аварії.

Також урядовець повідомив про зростання кількості постраждалих. За його словами, допомога медиків знадобилася 157 особам. Спершу називалася цифра 52, через кілька годин госпіталізованих було вже 120. Загалом у літаку в момент катастрофи перебували 171 пасажир і 6 членів екіпажу. На борту серед пасажирів було двоє дітей, уточнив міністр транспорту та інфраструктури Туреччини Чахит Турхан.

За словами губернатора Стамбулу Алі Єрликая, більшість постраждалих перебувають у лікарнях в доброму стані і їхньому життю загрози немає. Також представник регіональної влади заявив, що причиною катастрофи літака могли стати погані метеоумови в районі летовища.

Відео

У Туреччині під час посадки зазнав катастрофи пасажирський літак

У Туреччині під час посадки пасажирський літак з'їхав зі злітної смуги й розвалився на три частини. На облавку літака, що прибув з міста Ізмір, було 177 пасажирів і 6 членів екіпажу. Загиблих немає.  Читайте також: У Стамбулі повідомили про першого загиблого 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *