Українці не постраждали в катастрофі Boeing у Стамбулі

Дипломати вже з’ясували необхідну для заяви інформацію.

Серед травмованих унаслідок невдалого приземлення літака авіакомпанії Pegasus у стамбульському аеропорту імені Сабіхи Гекчен немає громадян України. Про це повідомив генеральний консул України в Стамбулі Олександр Гаман.

Згідно з інформацією Управління цивільної авіації ТУреччини серед пасажирів літака Fly Pegasus (Boeing 737-800), що виконував рейс за маршрутом Ізмір-Стамбул, громадян України серед постраждалих немає.

— Oleksandr Gaman (@GamanOleksandr) February 5, 2020

“Згідно з інформацією управління цивільної авіації Туреччини серед пасажирів літака Fly Pegasus (Boeing 737-800), що виконував рейс за маршрутом Ізмір-Стамбул, громадян України немає”, – проінформував дипломат через свій твітер.

Як повідомлялося, у середу, 5 лютого, після приземлення авіалайнер турецького лоукост-перевізника виїхав за межі злітно-посадкової смуги і отримав значні пошкодження – розколовся на три великі фрагменти. За попередньою інформацією, якою оперує міністр транспорту та інфраструктури Туреччини Джахит Турхан, загиблих в результаті інциденту немає, але є постраждалі. Влада Стамбула повідомляє про 52 шпиталізованих. Загалом на облавку перебували 171 пасажир і 6 членів екіпажу.

Плейлист
43 відео

Падіння літака МАУ під Тегераном. Головне

Вранці 8 січня у столиці Ірану Тегерані розбився український пасажирський літак авіакомпанії МАУ, який виконував рейс “Тегеран-Київ”.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *