У церкві Танзанії віруючі влаштували тисняву через єлей: 20 загиблих – новини Світу

Ще 16 осіб отримали травми.

На півночі Танзанії під час церковної служби, яка відбувалась на стадіоні, сталася тиснява. В результаті загинули 20 осіб. Про це повідомляє видання Синьхуа з посиланням на місцеву поліцію.

“Щонайменше 20 людей загинули, ще 16 постраждали в тисняві під час церковної служби в суботу ввечері на стадіоні на півночі Танзанії”, – йдеться у повідомленні.

Тиснява утворилася, коли група вірян кинулася до виходу, де відбувалося помазання єлеєм. Як відомо, поліція заарештувала сімох осіб, пов'язаних з виникненням паніки.

Трагедія сталася на стадіоні в місті Моши біля підніжжя гори Кіліманджаро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці Малаві Лілонґве під час святкування Дня незалежності загинули 8 осіб. Тиснява відбулася на Національному стадіоні Bingu під час футбольного матчу між двома місцевими командами.

Відео

Пів сотні людей загинуло під час масової тисняви в Ірані

Люди постраждали під час поховання генерала Касема Сулеймані, вбитого минулого тижня під час американського авіаудару. На кадрах із місця події видно, як жертвам намагаються надати першу допомогу. Через тисняву похорон довелося відкласти. Сьогодні іранський парламент ухвалив законопроект, що визначає Сполучені Штати і Пентагон як терористичні організації.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *