Сільський голова жбурнув у львівську офіціантку графином

Гнів чиновника викликало те, що в кафе закінчилися шашлики. Зі злості він кинув у голову дівчині скляний графин.

 

Сільський голова із села Миколаїв, що під Львовом, – Іван Савчак – жбурнув скляним графином у голову офіціантці. Про цей інцидент у п’ятницю, 13 грудня, заявила потерпіла офіціантка – Ярина Кокор – у спільноті Варта 1 на Facebook.

 

За її словами, 10 грудня, близько 11:00 ранку, у кафе Чебуречна у Львові увійшов клієнт. Він замовив коньяк, а потім ще хотів замовити шашлик. Коли чоловік почув, що шашлик закінчився, сильно розлютився.

 

“Я сказала, що немає шашлику, і повернулася наливати пиво. Коли наливала пиво, то відчула різкий біль у скроневій області. Почула, як щось розбилося. Він кинув мені в голову графином”, – розповіла офіціантка Ярина.

 

Після цього дівчина одразу викликала поліцію. Ярина Кокор розповіла, що клієнт продовжував поводитись агресивно навіть після приїзду поліції.

 

“Він кричав на поліцейських і на мене, питав, чи знаємо ми, хто він такий? Поліція його забрала до відділку, а я поїхала в лікарню знімати побої. Згодом до мене в лікарню приїхали правоохоронці, вони вже встановили особу нападника і сказали писати заяву на Івана Васильовича Савчака”, – розповіла Ярина Кокор журналістам.

 

Вона також опублікувала фото заяви, яку вона написала у Личаківському відділенні поліції.

 

51-річний Іван Савчак є сільським головою села Миколаїв Пустомитівського району з 2015 року.

 

А на Чернігівщині чоловік порізав робітницю РАЦС. Він серед білого дня напав на жінку в держустанові і завдав потерпілій десять ударів ножем.

 

Також повідомлялося, що в Києві побили заступника голови КМДА Слончака. У нього діагностували ЗЧМТ, струс головного мозку і забої голови.

 

 

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *