У Канаді сталася стрілянина в багатоповерхівці. Є загиблі – новини світу

Один із чоловіків помер дорогою до лікарні.

У Канаді ввечері 1 лютого сталася стрілянина у багатоповерховому будинку, в результаті чого щонайменше троє людей загинуло.

Про це пише Сіньхуа.

Зазначається, що близько 22:30 у Торонто сталася стрілянина в 32-поверховому житловому будинку. 

“Троє молодих людей загинули, ще двоє людей отримали поранення напередодні ввечері в результаті стрілянини в багатоквартирному будинку в центрі Торонто … Стрілянина сталася близько 22:30 за місцевим часом в 32-поверховому будинку”, – йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, на місці поліцейські виявили тіла двох чоловіків, які загинули від вогнепальних поранень. Третій потерпілий на машині швидкої допомоги був доправлений до лікарні, де пізніше помер.

Нагадаємо, нещодавно у США чотири людини були вбиті і ще одна поранена внаслідок стрілянини в резиденції у місті Грантсвілл, що поблизу Солт-Лейк-Сіті. Серед жертв – двоє неповнолітніх дівчат, хлопець та доросла жінка.  

Відео

У США нападники влаштували одразу дві стрілянини у різних містах, є загиблі

У Канзас-Сіті – один загиблий і 15 поранених. Невідомий упритул розстріляв людей, що стояли в черзі біля входу до одного з барів. Щонайменше один із потерпілих, зі слів медиків, у критичному стані. Нападника застрелили поліцейські. А на Гаваях жертвами стрілянини стали самі правоохоронці. Двоє загинули і один поранений.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *