В Укрзалізниці хочуть ввести плаваючу ціну на квитки

Вартість квитків у новій системі ціноутворення може бути прив’язана до дати купівлі, як це відбувається під час купівлі квитка на літак.

 

В Укрзалізниці планують ціну на квиток поставити в залежність від дати купівлі: чим раніше, тим дешевше. Про це в інтерв’ю Бізнес-Цензор повідомив член правління Укрзалізниці Марчін Целеєвський.

 

“Ми хочемо продавати квитки, як у літаку: з найменшою ціною завчасно і з вищою ціною безпосередньо ближче до дати поїздки. Це допоможе нам розширити наші пропозиції і цим досягти більшої кількості клієнтів”, – повідомив Целеєвський.

 

За його словами, таку систему продажу квитків планується ввести для поїздів Інтерсіті і Інтерсіті+, а також для поїздів далекого прямування.

 

Наразі питання знаходиться в процесі розробки, проводяться відповідні дослідження.

 

Як зазначає Целеєвський, зараз в Укрзалізниці одна, майже постійна, ціна на квиток в усі дні. На його думку, ця ціна і ціноутворення не враховують потреби величезного пласту людей.

 

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця ввела вісім нових поїздів. Майже всі вони – швидкі і прискорені поїзди.

 

Нагадаємо, Укрзалізниця хоче різко підвищити ціни на квитки. Причиною зростання тарифів на пасажирські перевезення є необхідність збільшення доходів УЗ.

 

 

 

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *