На Донбасі загинув український військовий, ще один постраждав

З початку суботи, 1 лютого, в зоні проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на Донбасі зафіксовано втрати серед українських підрозділів.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

За даними штабу, сьогодні російські незаконні збройні формування 14 разів відкривали вогонь по позиціям підрозділів Об’єднаних сил, застосовуючи при цьому заборонене мінськими угодами озброєння.

Так, з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї було обстріляно українських військовослужбовців в районі населених пунктів Красногорівка, Мар’їнка, Василівка, Піски, Невельське, Луганське, Оріхове, Новотошківське та Катеринівка.

В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув. Ще один український військовий отримав поранення внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу поблизу Новотошківського загинула старший бойовий медик. Жінка загинула під час доставлення медикаментів на позиції.

Пізніше в 93-й ОМБр розповіли, що загиблою була сержант Клавдія Ситник, яка вступила на військову службу в 2017 році. Сержант отримала смертельне осколкове поранення в груди.

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *