В Ірані пасажирський літак викотився за злітно-посадкову смугу – новини Світу

Це сталося через технічну несправність.

В Ірані літак авіакомпанії Iran Air під час посадки викотився за межі злітно-посадкової смуги в аеропорту міста Керманшах. В результаті ніхто не постраждав. Про це повідомляє агентство Mehr.

Представник організації цивільної авіації країни Реза Джаафар Заде розповів, що причиною стало несправне переднє колесо лайнера. За його словами, Airbus-319 прилетів з Тегерана, на борту перебувало 102 пасажири і вісім членів екіпажу, проте ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 27 січня повідомлялося, що іранський пасажирський літак Caspian Airlines, на борту якого перебувало 135 осіб, зійшов зі злітно-посадкової смуги і приземлився на дорозі з інтенсивним рухом транспорту.

Відео

Таємниці збитого українського літака МАУ: чому Іран не квапиться повертати "чорні скриньки"

Іранська комісія залишила Україну. Кілька днів делегація на чолі з уповноваженим з розслідувань авіакатастрофи "Боїнга 737" вивчала можливості української сторони для розшифровки бортових самописців. До роботи долучилися фахівці Канади та Франції. Іранці вивчали технічне оснащення та фаховість спеціалістів. Українська сторона наголошує – готові приступити до розшифровки бортових самописців. Проте іранці не квапляться їх передавати. Чому – у сюжеті.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *