За добу окупанти 8 разів відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил

За минулу добу бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат з боку українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу операції об’єднаних сил.

“31 січня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців об’єднаних сил не було”, – йдеться в повідомленні на сторінці штабу у Facebook.

За минулу добу бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню, українські позиції обстріляли з мінометів калібру 82-мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” бойовики здійснили п’ять обстрілів по українських позиціях, а саме: поблизу Широкиного – з мінометів калібру 82-мм було випущено 13 мін, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ; неподалік Старогнатівки – з гранатометів різних систем; поруч з Авдіївкою – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Лебединського – з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і іншої стрілецької зброї; у Василівки – з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

Три ворожих обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, а саме: двічі поруч з Луганським – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; поблизу Новолуганського – зі станкового протитанкового гранатомета бойовики здійснили 7 пострілів.

“З початком поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає”, – підкреслили в штабі ООС.

 

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *