Голос країни 10 сезон 2020: дивитися онлайн 3 випуск

Цієї неділі, 2 лютого, відбудеться третій випуск нового сезону шоу Голос країни. Дивіться третій випуск шоу на Korrespondent.net.

 

Під час третього випуску сліпих прослуховувань на сцену Голосу країни вийдуть співак відомої групи і співаки зі США і Казахстану.

 

Однією із закордонних гостей стане 28-річна Індіра Едільбаєва з Алмати. Вона виросла в бідній сім’ї і не змогла закінчити музичне училище. Тому дівчина вирішила перемогти в українському шоу і стати відомою співачкою.

 

Юний 16-річний Віталій Окс зі Львова займається музикою з трьох років. Однолітки вважають хлопчика білою вороною і обходять його стороною. На сцені Голосу країни-10 він виконає хіт Billie Eilish – Lovely.

 

З’явиться в третьому випуску й відомий українцям виконавець – Євген Анішко. Чоловік співав у відомому бойз-бенді – 4 Короля. Музикант озвучує фільми і викладає вокал в академії Глієра. Мета співака – стати відомим не тільки в колі музикантів.

 

Виступить на сцені шоу ще одна зірка. Дружина українського хіп-хоп артиста VovaZIL’Vova – 28-річна Уляна Малиняк живе в Лос-Анджелесі. Там вони з чоловіком виступають дуетом для діаспори. Дівчина хоче вирішити для себе – повертатися в Україну або залишатися в США.

 

У другому випуску шоу Голос країни-10 зіркові тренери взяли у свої команди кількох виконавців. У команді Дана Балана з’явилося ще два учасники, у MONATIK – троє вокалістів, у Тіни Кароль – одна співачка, а у Потапа і Насті – троє учасників.

 

Першим на сцену вийшов 33-річний Сергій Асафатов з Вінниці. Він виконав трек гурту Бумбокс “Вахтерам” і потрапив у команду MONATIK.

 

Шістнадцятирічна Каріна Балашова з Дніпра потрапила в табір Насті і Потапа. До них же відправився учасник з Казахстану – Ерлан Баібазаров. Христина Карабанова з Києва потрапила в команду до Дана Балана.

 

Усі тренери повернулися до 24-річного Марка Квітки. Він обрав Діму Монатіка. У команду MONATIK потрапила також його бек-вокалістка – Ліда Лі. Єгор Шагаков пройшов у команду Потапа і Каменських.

 

Виконавши пісню Дана Балана, 23-річний Сергій Клейніс відправився в його команду. А Тіна Кароль взяла до себе актрису Дарину Петрожицьку.

 

Хто потрапить у команду зіркових тренерів у третьому випуску, дивіться на Korrespondent.net.

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *