Сильний вітер повалив частину стіни Трампа на кордоні з Мексикою

Цю частину було лише нещодавно побудовано.

Частина захисної стіни Дональда Трампа на кордоні між США та Мексикою впала від сильного вітру.

Про це розповіли в ефірі “ТСН.Ранок”.

Читайте також:

Завершення проекту "Стіна" знову переноситься: фахівці не говорять навіть про 2020 рік

Конструкція впала на дерева, що ростуть з мексиканського боку. На кадрах з місця події видно, як вітер гойдає стіну, а робітники намагаються підняти її за допомогою техніки. Ділянку, що впала, встановили лише нещодавно.

Нагадаємо, будівництво захисної від мігрантів стіни було основною частиною президентської кампанії Трампа.

Відтоді як Трамп став президентом він почав робити усе, щоб розпочалося будівництво. 15 лютого 2019 року оголосив про введення надзвичайного стану в країні, щоб отримати фінансування на будівництво стіни вздовж кордону з Мексикою. Одночасно він оголосив про виділення в рамках надзвичайного стану $8 мільярдів, які спрямують на будівництво.

Додамо, що уряд США припинив роботу 22 грудня 2018 року, після того, як глава Білого дому Дональд Трамп не зміг домовитися з Конгресом про бюджет на 2019 рік. У ньому, на думку американського лідера, повинні були бути включені витрати у розмірі 5,7 млрд доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Припинення фінансування федеральних структур на Різдво призвело до хаосу в кінці 2018 року, який доповнився різким падінням фондових ринків, внутрішньопартійним загостренням через звільнення міністра оборони Джеймса Меттіса, виведенням військ з Сирії, а також розслідуванням спеціального прокурора ФБР Роберта Мюллера.

Нарешті, 25 січня Сенат і Палата представників ухвалила законопроект про припинення “шатдауну” до 15 лютого 2019 року і передали його американському президентові Дональду Трампу, який одразу ж його підписав. Зазначимо, що документ не передбачає виділення додаткових коштів на будівництво стіни, спорудження якої лобіював голова США, на американському кордоні з Мексикою. 

А вже 24 березня 2019 року Пентагон ухвалив рішення перерахувати мільярд доларів на будівництво стіни з Мексикою. 

Відео

Сильний вітер повалив шматок "стіни Трампа" на кордоні між США і Мексикою

Конструкція впала на дерева, що ростуть з мексиканського боку. На кадрах з місця події видно, як вітер гойдає стіну, а робітники намагаються підняти її за допомогою техніки. Ділянку, що впала, встановили лише нещодавно.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *