З ВВС звільнять 450 осіб – новини світу

Компанію залишать сотні працівників новинних редакцій.

Британська телерадіомовна корпорація ВВС звільнить 450 працівників новинних редакцій. Про це повідомляє AFP.

Скорочення викликане планами щодо адаптації “до мінливих потреб аудиторії” і економії коштів. Як заявив директор ВВС з новин і поточних подій Френ Ансворт, компанії “доводиться стикатися зі змінами в тому, як аудиторія використовує нас”. При цьому корпорація продовжує бачити себе “найнадійнішою новинний організацією у світі”, проте для неї актуальна подача новин, які необхідні аудиторії, натепер недоступної для цього ЗМІ.

Читайте також:

Оголошено лауреатів літературної премії "Книга року ВВС-2019"

Зараз відомо, що британці мають намір заощадити близько 95 мільйонів євро на “традиційному лінійному мовленні” шляхом збільшення частки цифрового, а також ліквідації “пересічних” проектів і припинення випуску низки запланованих програм. Таким шляхом ВВС хоче залучити молоду вікову категорію – глядачів і слухачів у віці від 16 до 34 років, кількість яких скорочується.

Також мається на увазі, що в майбутньому все більше журналістів ВВС будуть базуватися за межами Лондона. Таке рішення стало відповіддю на критику про те, що мовник втратив зв'язок з іншою частиною країни.

Відео

До кодування супутникового сигналу українських телеканалів залишилося кілька днів

Уже наступного вівторка в глядачів, які дивляться телебачення за допомогою супутникової антени, можливості дивитися 23 українських телеканали не буде. Що потрібно зробити, щоб і далі переглядати улюблені телеканали – дивіться.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *